karakoferenc.profispori.hu

Karakó újabb amatőr hibája? Frissítve

2018-07-29 16:54:48
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők: Karakó Ferenc |


A labdarúgásnak vannak elemi és rendkívül egyszerű szabályai. Ilyennek számít az is, hogy a kapus ruházatának egyértelműen el kell ütnie a mezőnyjátékosok mezétől.

 

Ehhez képest a Puskás Akadémia zokszó nélkül pályára küldte Hegedűs Lajost neonsárga felszerelésben, miközben csapata citromsárga mezben és nadrágban játszik. (Képünkön bekarikáztuk a kapujából kimozduló kapust és Hegedűs János hátvédet)

 

 

Érthetetlen, hogy Karakó Ferenc játékvezetőnek ez miért nem szúrt szemet, de nem lett volna szabad elindítania a mérkőzést nemhogy az élvonalban, még egy megyei amatőr mérkőzésen sem. Emlékeztetőül, a sokat bírált Kassai Viktor helyett Karakó volt az MLSZ Játékvezetői Bizottságának rangsora szerint a legjobb itthoni játékvezető - írja a 24.hu.

 

Kassai Viktor csak 6. a magyar listán, de ki az a Karakó Ferenc, aki első?
Olyan játékvezető vezeti a hazai bírórangsort, aki nem járta végig a ranglétrát és megye kettőben sem megengedett hibát követett el NB I-es bajnokin.

 

Félidőben – nem emiatt, hanem a pocsék hazai védekezésnek hála – 2-1-re vezetnek a felcsútiak.

 

Korábbi FIFA asszisztens, MLSZ instruktor facebook oldalán a következőket írta:

" Ilyen eredménye van, amikor a JB vezetése nem szakmai okok alapján dönt, hanem akinek az apukája megveheti a FIFA tagságot a gyereknek. Hogy ezután nemzetközi nevetség tárgya a srác, minden meccse tele van balhéval, az nem érdekes, mert ennek a korrupt vezetésnek csak a haverok zsebének tömése a célja, a játékvezetés színvonala pedig zuhan."